Ajattelin perjantai-illan iloksi tehdä omat valinnat tehtävän:

Deodorantti? Myönnän että ostan deodorantit pakkauksen perusteella, tietysti tuoksu on myös tärkeä mutta osa siitä tuoksusta tulee kyllä pakkauksesta.

 

Juusto? jos voisin niin ostaisin ainoastaan Kuusamon Savujuustoa, koska se on maailman parhaimman makuista! Nykyisin syön joko Oltermannia tai sitten Pohjanpoika juustoa. Ne tuntuu siltä "oikealta juustolta" ja pakkaus ratkaisee.

 

Kuntosali? Sikäli mikäli kuntoilisin niin valitsin Fun Fitin ainoastaan sen takia että heillä on Water Zumbaa tarjolla ja siellä uskaltaisin jopa käydä.

 

Tietokone? HP! Kokemuksella olen todennut että HP kestää kovan käytön. Mie ja elektroniikka ei tulla kovin hyvin toimeen. Siksi hankin aina jotain edullista, koska onnistun joko hajoittamaan tai hävittämään lähes kaiken.

 

Hammastahna? Elmex. "se auttaa hampaiden vihlontaan"

 

Selain? Mozilla Firefox. Kaikkee on kokeiltu ja tää on vaan mainioin.

 

Parfyymi/partavesi? Christina Aguilera. Tuoksu johon liittyy muistoja.

 

Cola-juoma? Aito Cocis vaikka muutki menee. Enkä väitä että pystyisin sokkotestissä tunnistamaan oikeen Colan.

 

Farkut? Ne mitkä sopii jalkaan.

 

Puhelin? Nokia! Se on vähä niinku Toyota. Löytyy varaosia malliin ku malliin.

 

Liittymä? Radiolinja eli Elisa. Se miulla on ollu siitä saakka ku oon puhelinliittymän saanut. Nykyistä tekstariliittymää ei saa enää jos siitä nyt luopuu joten en luovu.

 

Mehu? Rainbow. Halapaa!

 

Auto? JOS olisi vara valita niin miulla olisi Toyota Celica 90-luvun alkupuolelta. Mutta tällä hetkellä ajan Daihatsu Applausella, joka on itseasiassa aika harvinainen Suomessa :)  Mutta no siis Toyotat kelpaa.

 

Lenkkarit? ei-merkkilenkkarit.

 

Sähköyhtiö? Kun Kouvolaan muutin niin KSS Energiaa tarjottiin ja sen nappasin.

 

Opiskelupaikka? Kouvola päätyi lähes vahingossa listalle. Hain moneen muuhunkin AMK:iin ja KyAMK tuli vaan viime hetkellä ykkössijalle.

 

Koulutusohjelma? Merkonomin tutkinnon jälkeen oli loogista jatkaa AMK:iin ja liiketaloutta.

 

Suuntautumisvaihtoehto? Markkinointi. Se vaan tuntui omalta. Jos en olisi päässyt markkinointi-suuntautumiseen niin olisin lopettanut koko koulun. Nykyisin myös johdon assistenttityö kiinnostaa!